Menu

Broodbakkers en Patissiers


Brood en gebak: Bake-off brood

Kunt u ook zo genieten van de geur van heerlijk vers gebakken brood? Dan zijn bake-off broodjes echt iets voor u. Uw hele huis zal heerlijk ruiken als u 's morgens uw broodjes bakt! Het is dan echt "Goedemorgen"!


Soorten

Er zijn heel veel verschillende soorten bake-off broodjes, bijvoorbeeld wit brood, bruin brood, mais brood, meergranen brood, zuurdesem, wit tafelbrood, bruin tafelbrood, meergranen tafelbrood en biologisch brood. Er is dus altijd wel een bake-off brood te vinden wat u en uw gezin lekker vinden. Vers gebakken brood is echt een verwennerij! 


Zondagochtend

Zondagochtend is voor veel mensen een rustige ochtend. Zij nemen dan uitgebreid de tijd om met het hele gezin gezellig te ontbijten. Verse bake-off broodjes mogen dan zeker niet ontbreken. Als u deze aan het afbakken bent, zal iedereen als vanzelf op deze heerlijke geur afkomen. 


Vaderdag / moederdag

Op vaderdag en moederdag wordt er natuurlijk ontbijt gemaakt door uw kinderen. Zij zetten een kopje koffie, bakken een eitje en een vers gebakken broodje maakt dit speciale ontbijt helemaal af. 


Feestdagen

Tijdens de feestdagen staan er vaak ook vers gebakken broodjes op het menu. Vaak zijn er ook speciale broodjes tijdens de feestdagen. Met Pasen zijn er bijvoorbeeld broodjes in de vorm van een paashaas. En rond de kerstdagen zijn er broodjes in de vorm van een kerstboom of ster. Dit maakt het natuurlijk extra speciaal. Niet alleen uw kinderen vinden dit erg leuk, ook volwassenen kunnen hier van genieten. 


Bedrijven

Heeft u broodjes nodig voor uw bedrijf, dan kunt u bij de meeste bakkers ook vers gebakken broodjes bestellen. U kunt deze dan op een afgesproken tijdstip ophalen of laten bezorgen. Uw personeel zal hier zeker van genieten. De broodjes geven hen extra energie en na dit heerlijk relaxmoment kunnen zij weer vol energie verder met hun werkzaamheden.


Evenementen

Organiseert u een evenement, dan wilt u uw werknemers natuurlijk tussen de middag een goede lunch aanbieden. En wellicht zijn er ook nog andere gasten die mee willen lunchen. Bij een goede lunch horen uiteraard vers gebakken broodjes. Wat is er nou lekkerder dan dat u met een schaal met heerlijke, verse broodjes met heerlijk beleg aan komt lopen en dat daar dan een heerlijke geur vanaf komt! Dat is echt genieten. Er zijn dus heel veel verschillende bake-off broodjes. Voor elke gelegenheid is er wel iets te koop. Met vers bake-off brood maakt u iedereen blij. Jong en oud genieten hier echt van. Veel plezier met het afbakken van de broodjes en voor daarna: geniet van de overheerlijke broodjes. Eet smakelijk!

Over ons

Broodbakkers en Patissiers

Hallo allemaal en welkom op deze blogpost over broodbakkers en patissiers. Mijn naam is Imke en ik ben al mijn hele leven een groot bewonderaar van deze twee beroepen. Zelf ben ik een enorme zoetekauw en houd ik van alles waar suiker in zit. Ik wilde daarom altijd patissier worden, maar dan vooral om alle lekkere gebakjes zelf op te kunnen eten. Toen ik erachter kwam dat je als brood- of banketbakker heel vroeg op moest staan, was deze droom snel verdwenen. Wel heb ik er een enorm respect voor deze beroepen aan over gehouden. In deze blog lees je nog meer over broodbakkers en patissiers. Veel leesplezier!

Recente artikelen

Brood en gebak: Bake-off brood
7 juli 2017

Kunt u ook zo genieten van de geur van heerlijk ve

Archief